Mochito and Shrimps

Szerbusztok.

Alig látok ki a fejemből, itt fél 5, és mindjár indulok a kikötőbe. De kezdjük a tegnapi nappal.
Csatlakozott hozzánk egy Sanyi nevű srác aki már a 8. alkalommal nyomja a hajót, headwaiter, és otthon már asszonykája van, meg egy lány, Klaudia. Együtt elterveztük hogy még körbenézónk egyet az utolsó napon.
Remek volt ez is.
Egy strandolással inditottuk a dolgot, ami egész merész ahoz képest hogy reggel itt még esett az eső, sőt napközben is eleredt néha. Miami-ban azonban mindig meleg van, s ennek köszönhetően még a fátyolfelhős ég alatt is le tudtunk égni a naptól. A szél erős, szóval az óceánban a fürdés a hatalmas hullámokba való ugrálás volt, ami remek szórakozás. Egy órát strandoltunk, aztán a nagy szél miatt hamar meg is pattantunk onnan.
South Beach-nél ha a parttól felmegy az ember az első utcába, az Ocean's Drive-hoz érkezik. Ez egy hosszú utca végig, kilómétereken keresztül, ahol éttermek, és bárok várják a vendégeket. Szinte el sem lehet menni a sok embertől, az éttermes hostessek pedig eléd álnak, hivnak az étterembe, nyomják a kedvezményeket, rámenősek mit a huzat. :D
Itt ettünk és egy kis étteremben az utca mentén, és ez nem csak a hatalmas mochito miatt volt érdekes, hanem mert rengeteg a látnivaló, az emberek szórakoztatóak. Odajönnek, és a szórólapjaik mellé előadják a kis dumájukat, hogy eladják a dolgot egy kis show-val.
Nah mostantol ekezet nelkul. Leo laptopjan.
Nah lenyeg: a szallodaban talalkoztunk a sracokkal akikkel egyutt tanultunk pesten, dumaltunk, es kiderult hogz megzunk hajora vegre.
Sajna viszont a zsolti nem jon, masikra tettek, szal hetfoig itt marad.
Most megyek, lassan jon a busz, es megzunk Tampa kikotojebe, aztan szallunk az Inspiration nevu hajora.
Kivancsi leszek, legkozelebb mar a hajorol irok!
Heyho

Megjegyzések

  1. awesome buli lehet... Nemsokára énis belehúzok a szerencsegyártásba... Küldtem egy kis üzenetet FB-n megjegyzem PRIVÁTban... a helyedben elolvasnám. Amint lehet. Sürgősen. Amúgy feliratkoztam a blogodra, csapassad a Real Life-ot :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bábel Tornya

Start

Pirates Code